Jag vill inte ha dig som vän

Det är starka ord jag sitter här och skriver , men jag vill inte ha dig som vän. Jag klarar inte av att höra fler lägner från dig. Även om jag har goda minnen med dig men för stunden struntar jag i det. Det känns som vad jag än gör så ska du vara bättre än mig och du kastar du ur dig ännu en lögn. när ska detta sluta?

Ibland ångrar jag att jag har gett bort så mkt tid av mitt liv till dig , det är dybar tid jag kunde ha gett till mina äkta vänner. Men nu tar det slut , jag vill inte ha dig som vän.

Förlåt men jag orkar inte med dig..

Lugg eller inte?

PANIK!!!


SKA JAG KLIPPA LUGG ELLER INTE ?



image63

jag hatar när du ljuger..

Jag tänker inte och sitta och skriva ner vem du är. Men jag har tröttnat på dig och dina lögner som hörs hit och dit.
När ska du förstå att sanningen alltid kommer fram tillslut? Ibörjan trodde jag på dig men nu har du passerat gränsen. Nu står du där och det bara blinkar en neonskylt där det står;ljugare , ljugare. Nej usch jag har tröttnat på dig.

Allt man hör är . jag känner han och han och han . jag har gjort det och det . HA det bästa är ju när man frågar dig en sak sen och då hör man någon i din familj säga ; men det där är ju inte sant . Fyfan va jag älskar att se dig då. din blick .Men ändå fortsätter du att ljuga. snart står du där utan vänner och ser ut som en idiot och då kanske du förstå vad du har gjort? För jag har tröttnat på dig även några av mina vänner som inte ens känner dig så bra tycker du är helt galen.

Snart kommer du att förlora mig med . För jag hatar folk som ljuger. Visst jag har också ljugit men att ljuga det är din vardag.

När ska du vakna upp och se att ditt liv består av lögner , jag har lust att skriva ditt namn här , men så lågt ska jag inte sjunka. Det räcker med detta lnlägg . Visst kanske är inte dåligt av mig. men det strunar jag i för jag har gett bort för många år av mitt liv till dig.

a whole new world

http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc


Den är fin!

läs och tänk efter!

Du kliver upp på morgonen och din dag blir förstörd för att du inte kan välja vilken av de 30 tröjor du ska ha, och på Moskvas gator fryser en 14-årig flicka ihjäl för att hon inte har en enda tröja. Du går till skolan och klagar och tycker synd om dig själv för alla läxor du fått. I Indien gråter en 10-årig pojke för att han aldrig kommer att få börja skolan. Du går till matsalen på lunch och klagar på den äckliga maten, sedan slänger du i stort sett allt du har på tallriken, och i Sudan dör en 2-årig flicka av undernäring och vätskebrist. Du kommer hem och förbannar mamma för att du måste hjälpa till att plocka ur diskmaskinen. I Somalia blir en 8-årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet. Och i Kambodja dör en 11-årig flicka och hennes lillasyster i långt gången aids. Gråt inte över flickorna som dör och pojkarna som inte överlever, för tårar räddar inga liv. Res dig upp och förändra till en insikt om att förnyelse behövs för att rädda världen.

image61


Lägg in denna text på din blogg om du tycker den har någon mening.

3 månader

... Med världens bästa pojkvän. Jag älskar dig !


dålig start på sportlovet.

Aah usch ja. Sitter här typ nyvaken och har så underbart ont . Sträckte mig idag på matchen , inte bra för jag gled ner i en misslyckad spagat? och knät tog smällen också. Så nu hoppar jag på kryckor. Kan inte ens röra mig. snacka om dålig start? Kul och gå på kryckor på sportlovet? NEEEEJ !

Älsklingen åkte idag till Alperna. saknar han redan hur ska jag klara mig i 1 vecka?  Men jag fick iallafall spendera en natt med han innan han åkte. Så efter träningen igår tog jag mittt pick och pack och drog mig till han . Vi kollade på film och hade det mys. Men somnade ganska fort för vi va trötta och vi skulle upp tidigt imorse. Vaknade vid 7 men låg kvar till halv 8 kanske . sen fick jag lite panik men det va det värt. Usch ville inte säga hejdå till victor. Ville inte släppa han. bara hoppas att veckan går fort?

Nej nu är det ett varmt bad som gäller och sedan ska jag ta och skicka ett sms till favoriten.

/Den skadade Johanna

alla hjärtans sämsta dag?

ALLA HJÄRTANS DAG ÄR ÖVERSKATTAT!

...

JAG ORKAR INGENTING MER!

Kvällens sista update!

Update kl 23:05

Kvällen har bara vart skön. Lite tv tittande och så bara. Har inte så mycket att skriva förutom att jag måste nog sova nu om jag ska orka upp imorgon.

Har bara 1 lektion innan en fin håltimme på 2 timmar så då får pappa hämta upp mig på lunchen och så åker vi hem ett tag , eller vem vet kanske stannar hemma helt och hållet?




GODNATT

Update

Update!


Har inte hänt så mycket denna dag. Åkte till skolan hade 2 lektioner. Slutade. Åkte till stan med Isabelle.
Sen efter det har jag väl bara vart hemma. Eller nej åkte ner på stan igen med mamma och fixade lite . köpte ett par shorts också hur snygga som helst ska ha dom på jobbet på lördag.

Huvudvärken är inte borta än , så ikväll ska jag bara ta det lugnt och bara mysa framför tv'n.
Imorgon är det Fredag och det innebär att jag har 2 lektioner och efter det bär det av till stan ett tag sedan hem för att träna. Måste träna småtjejerna imorgon så missar min egen träning. Känns inte så bra. och på kvällen kommer victor över ett tag.

nej nu är det dags för tv .

Skirver mer ikväll

/ J

torsdag och jag har en fin huvudvärk..

Godmorgon! Iaf för min del. Sitter här och ska göra mig iordning för skolan. Skippade 2 lektioner imorgon för hade en ruggig huvudvärk. Men den är inte bort än men känner att jag måste till skolan iallafall, Vi ska ju börja med repotage på svenskan , kan bli kul!

Idag är det Torsdag och det innebär att jag inte har någon träning eller så.  Men måse dock börja planera Alla hjärtansdag victor ska ju få en överrsakning. Jag och isabelle for på stan igår som två svin och letade lite grejjer hittade jävligt coola saker men det kan jag inte nämna här. Vem vet Victor kanske besöker bloggen?

Nej klockan är 10:34 och måste nog göra mig klar.

/ J


han som...

han som alltid ler när han ser dig.
 han som tycker att du alltid är lika fin oavsett hur du är klädd för dagen.
 han som alltid pussar dig lätt på pannan för att han är så glad att vara med dig.
han som bara har dig, och inte hela skolan efter sig.
han som alltid ställer upp för dig vad de än gäller.
han som kan skicka ett gulligt sms ibland bara för att han vill visa att han tänker på dig.
han som verkligen lyssnar när du har ngt att säga.
 han som håller dig i handen bara för att alla ska se att man är hans.
han som vågar visa sina tårar för dig.
 han som vågar erkänna om han gjort ngt.
han som aldrig skulle kunna tänka sig att göra dig illa.
han som tål ett nej om du inte kan träffa honom.
han som inte skämms över dig.
han som skiter i alla andra tjejer han kan få , för de är bara dig han vill ha.
 han som ser ditt riktiga jag och vet om ngt är fel.
 han som älskar dig oh menar det när han säger det.


Håll hårt i den du älskar...

Har du någon du verkligen älskar? så släpp inte taget om personen. Håll hårt.
Jag vet att jag har gjort misstag i livet, och jag har släppt personer som jag verkligen gillat , och jag har ångrat mig. Men nu när jag har en kille som jag verkligen gillar då ska jag inte släppa taget. visst vårat förhållande kanske inte är perfekt alla gånger. Men jag vet att jag älskar dig för den du är. För den underbara personlighet du har.

Det kan inte bli bättre. Jag är kär och det vill jag vara länge. Jag hoppas att alla kommer få känna på hur det är att vara kär , för det är något speceillt. Bara känslan , den dära känslan att man blir glad så fort man hör personens namn . Eller kanske bara se han gå där i skolans korridor. Men man måste våga chansa , det värsta som kan hända är att du får ett nej , men då har du försökt iallafall. För man måste försöka för att hitta kärleken.
Om inte jag hade skrivit till victor hade det kanske aldrig vart han och jag nu , Och jag är glad att jag tog chansen.

Jag va redo för det värsta men det vände och allt vart perfekt det har vart vi i snart 3 månader och fler ska det bli. För jag kommer aldrig släppa taget .
 
Om du verkligen vill släppa taget , gör det om du är säker på det . annars kommer du aldrig få personen tillbaka. Då kan du ha gjort misstaget jag gjorde.

Men jag har victor nu och jag vill inte ha någon annan , bara han . hans kärlek gör mig glad och lycka det stavas Victor. Han ger mig lycka här i livet och jag ska hålla hårt om den killen. Han är den där perfekta killen som jag inte trodde fanns . han är snygg och han har en personlighet som ingen annan har , han är speciell och han är min.


 men kom ihåg ! Håll hårt , och våga chansa.







                                                                         

trötta Johanna.

En trött Johanna ska försöka skriva ner lite här . Men då kommer frågan vafan ska jag skriva om? inte fan vet jag skriver jag då.
sitter och skriver blogg samtidigt jag smsar med victor , snart kommer jag börja svara på hans sms här i bloggen för jag är så trött. man kanske ska sova ist? Vore skönt att få sova ut  börjar halv 1 imorgon så en sovmorgon blir det för min del iallafall . nej nu sätter jag punkt här . Ursäkta för ett tråkigt inlägg men jag orkar inte .


GODNATT

.

Blööööö

det är redan söndag..

Fan va helgen ska gå fort . Det är redan söndag och imorgon är det skola suck.. Men har sovmorgon till 12:30 så det är lugnt för min del. Kom hem för ett tag sen från isabelle. spenderade natten där mys mys mys. Vaknade upp åkte till stan köpte frulle , åkte tillbaka till årsta kollade på victors match i 5-10 min? Sen vart det kallt för fossingarna. Åkte tillbaka till isabelle tog en dusch gjorde iordning mig. Sedan for vi till allians.

Kollade när victor och hans saga skulle spela mot valhall , vilket jag trodde att saga skulle torska men nej dom vann med hela 5-0 tror jag. huvudsaken va ju att dom vann. nu sitter jag här typ död , ska gå och bada snart och sedan krypa ner i sängen och kolla på film tror jag . nej har inte så mycket mer att skriva kanske åtkommer ikväll ;)

Slänger upp en bild på mig och isabelle ;)


  / J . .. ohanna



image52

vilken lördag.

Sitter här med en fet mensvärk och mår lite illa. skulle vart ute med isabelle nu men vart inte så . Vart inte så taggad på det hela när jag hade så ont i magen. Får se när denna brud ringer mig sen då jag ska åka till henne och sova tror jag , om inte jag somnar innan. Sov inte så bra inatt hade ont och det va kallt. För en viss victor hade gjort något med täcket . Sen vart det bara att krypa upp i hans armar . mys säger jag bara.

  Imorgon är det söndag och det händer väl inte så mycket. om vi pallar så ska vi åka och kolla på victor match. isabelle bor ju bara 1 minut ifrån planen så det blir nog värt det. Sedan är det bara hem och äta och så sedan bär det av till Allianshallen med Johanna , då victor ska spela igen och motståndet är Valhall.

Har inte så mycket mer att skirva, nu ska jag krypa ner i sängen och äta lite godis och ta fram min älskling nummer 2 VÄRMEKUDDEN. 

TjingTjing

   J.



Utgång?

  • Utgång ikväll kanske?

RSS 2.0