No headline

Lite dåligt skrivet av mig, ska försöka ta igen min dag.

Dagen börjde då med ett sjukhus besök. Då det vart klart att jag ska operera mig. väldigt glad att jag slapp och vänta ett år denna gång. Så i augusti ska jag vara ny opererad.

Sedan mitt på dagen fick jag ett underbart sms av min bästa vän . Där det stog om jag ville följa med till Thailand. Så flög ju såklart på telefonen och ringde mamma. Nu på kvällen fick jag det underabara beslutet. Thailand här kommer vi !!!!!


Ska snart hoppa ner i sängen och kolla på säsong 3 av huset fullt

/ J

Thailand

För att jag och isabelle ska till Thailand i november!






Tredje gången gillt?

Då var det klart. I augusti ska jag opereras igen. Denna gång för menisken.
Så det blir ingen träning för min del tills dess"/






Godnatt!

Godnatt alla där ute. Men ett problem , håller på att fixa en sak . Vilken av bilderna vart bäst? Samma bild men ändå!









 


HJÄLP MIG 


/ J

spanien!!!





usch!


Sliten-

Nybadad och snart är det dags att lägga på nytt smink. Ska ner på stan och träffa Johanna. Sen efter det bär det väl hemmåt. Hoppas att jag får med mig Victor. :)

Slänger upp en bild snart på vad jag har på mig.


återkommer snarast .


/ J


Veckans babe.

Nu har jag funderat under dagen , Men kom ändå inte på någon bra. Men sen kom jag påre! klart att veckans babe blir Marcus Rosenberg.  Snyggingen själv! mums


Slarvigt.

Inte så bra bild, men måste verkligen åka nu.









En vanlig svart klänning från Gina. Sedan en jeans jacka över som jag inte hittar för stunden. Annars en siden jacka. Bättre bild kommer sen!


/ J

Veckans babe.

Eftersom jag har flera gånger tänkt att tagit upp veckans babe. Så gör jag det nu !

Och den´na vecka är det Min bästa vän Isabelle. Med ett hjärta av guld, så ska du alltid veta att jag finns där för dig. Oavsett vad. Jag älskar dig!






Har bestämmt mig att göra en veckans babe på både tjej och kill sidan. Så killen kommer senare,  ska bara klura ut någon!

Rihanna.

Kan inte lägga in video. SÅ kommer länken här. Låten är lite för bra


Take a bow - Rihanna.

http://www.youtube.com/watch?v=FcuS7Ce4q9I

Godmorgon.

Lördag idag. Planer för idag? Jo ska jobba om typ 1,5 timma. Kan bli kul har inte jobbat på ett tag nu. Så man får passa på. Ikväll så blir det grillningen, och fekke med Johanna om vi nu hittar något. Det löser sig alltid.

Ska för första gången slänga upp en dagens. har alltid sagt att jag ska göra det , så gör jag inte det. Så nu lovar jag att jag ska göra det. Så innan jag åker till Jobbet ska den bilden ligga uppe.¨


Ha en bra dag.   


Puss!

VI är som 2 pusselbitar, vi passar ihop.






Ett nattligt inlägg.

godkväll och detta blir ett kort inlägg .   Kom nyss in. Har vart hos mina kära grannar och skrattat lite för mycket?  Jävla sköna grannar det där. Imorgon är det jobb 12 - 4 inte så farligt, sedan på kvällen är grillning och singstar, även någon fekke kanske. Annars ska jag spendera natten med victor. Nej dags att sova. ser typ dubbelt HA:




Bild.

Slänger upp en bild också.






Fredaaag

Heej. Dåligt bloggande jag vet. Var med Victor igår kväll så jag skyller på han. Nu ska jag åka ner på stan och träffa Isabelle. lördag imorgon och det innebär jobb för min del. Sedan är det väl fest på kvällen hos festfixaren Bengaan ;) Kan bli mer än kul. Alltid kul där. Bussen går om 50 min , men måste till lindex fort och köpa lite.


Tjaarrååå  / J


all 4 one






Lyssna och njut

.

Dags att åka till gränby centrum och lämna tillbaka klänningen. Ångrade mig.
 / J


Stan igen

Godmorgon, Solen skiner och jag ska ner på stan med Johanna nu på morgonen bussen går om 30 min och jag vakna för 15 min sedan. Hoppas jag hinner. VI hörs sen .


/ J


Godnatt



/ J

Bilder.

hej

/ J

Full house.

http://www.youtube.com/watch?v=fhOv_U3DD7g&feature=related



Jag älskade serien !

En dag på stan.

Var på stan idag, Fick med mig en klänning hem och lite presenter till Victor. Lägger bara ut på klänningen då presenterna kan jag ju inte lägga ut här;) .




Mer fick ni inte se. En tub klänning iallafall.
Från Gina Tricot


/ J

Lugg eller inte?

Va säger ni . ska jag ha lugg eller inte ?









onsdag 10:08

Här sitter jag och typ fortfarande deppar. Jag ville åka.. :( så idag ska jag shoppa bort mina sorger haha ska möta Isabelle och Victor nere på stan om typ 2 timmar sådär:)
Lägger nog upp bilder på vad jag har köpt senare.

Det finns ingen här som vill åka utomlands med mig? HAHA

/ J



None


FAAN

INGEN RESA FÖR MIN DEL:( FAN FAN FAN , TYP GRÅTER LITE. JAG VAR LITE TAGGAD PÅ DETTA .  FAAAAAAN

Då var det nästan klart.

Imorgon det är då allt blir klart , om vi åker eller inte . Men jag håller hoppet uppe.
Kan det bli bättre med lite sol och bad med min bästa vän? Nej faktiskt inte. Jobbigaste med resan är väl att jag kommer sakna väldigt många och den jag kommer sakna mest är nog min pojkvän. Men jag får hålla ut. Jag vill verkligen åka.

Så håll ut tills imorgon , då får ni veta om jag är glad eller lite nere.

/ J


just me.



Ibland så får man vara lite ego.

turkiet gott folk !

För stunden ser det ut som  att jag och min goda vän Johanna " Hallonet " lämnar Sverige nästa vecka för turkiet. Underbart skönt. Mer info kommer imorgon.


Godnatt






åhh.



Ge mig denna.

Trött eller trött

Trött vet jag inte om jag är , ser det mer som jag är halv död. Snart dags för sängen, ska bara kort sammanfatta midsommar.

Började med en tidig morgon för att sedan bege oss till Öregrund / Gräsö. Kom väl dit runt 1 kanske? Stannade hos Mormor och Morfar för en fika , för sedan ta färjan till Farmor och Farfar där även kusinerna fanns på plats.

Åkte sedan ner till sjöboden för att ta årets första dopp i "havet" 17 grader och jag trodde att jag skulle frysas till döds. Men icke jag klarade mig. Tog sedan färjan tillbaka för att möta upp Johanna och Lisa för att fixa iordning oss sega som dem var tog det hela 2 timmar , medans jag och Victor var klara på 20 min.

Mot kvällningen var det dags att bege oss till självaste klipporna för att möta upp lite skönt folk, och det var väl så kvällen rullade på senare. Jag hade en lite för full pojkvän och en lite för full vän. Ha men jag va väl inte så bra jag heller kanske. Kvällen slutades med kurrande magar , va är inte bättre då än att ta en smarrig pizza på Jakten. Tro mig det var helt galet gott.

Klockan stog väl på 02:15 kanske när folket ; Jag victor , Klinghag , Johanna2 , victor 2 och severin intog platsen hos min mormor. Väl där var de kvar ett tag till jag slängde ut alla det vill säga ; Klinghag sevvan och Victor2. För att inta en skön natt sömn.

Vaknade runt 5 då Johanna ringer, idioten själv haha. Somnade på vaknade runt 11 fick mig en bra frukost och sedan kom Mamma och Pappa och hämta upp oss. Så in i bilen for jag Victor in, för att sedan bege oss hem. Fyfan va skönt att vara hemma.  Det var väl allt i korta drag. Dags för sängen nu kanske..

Juste, jag har nog tamejfan världens finaste pojkvän, Det är galet vad jag tycker om dig Victor. Jag älskar dig ♥






Klinghag , Jag och min lilla Victor.

KissNLove.

midsommar.

Det är ju bara midsommar en gång om året"...tänker du. Och släpar hem dom tunga och klirrande kassarna från vårt svenska Systembolag. 

"Äh, vad fan...Spare no expenses"  Maten kostade några hundra mer än du egentligen hade råd med men...nästa månad får bli lite magrare...ordnar sig! Måste ju ha lite extra, man vet aldrig vem som dyker upp.

Klänningen har du ju bara haft ett par gånger, den är fräsch och du vet att du är snygg i den. En riktig läckerbit...för du vet ju att dom nya sidenunderkläderna du köpte till den här dagen verkligen var sexiga och snygga.

Du stressar för att hinna städa snyggt, göra fint, laga, mat, korka upp vinet i tid, duka på ditt speciella sätt som kan göra grannfrun grön av avund. Du har så bra idéer, så bra tycke och smak!

Du lägger sista handen vid frisyren, makeupen sitter perfekt. Du är cool, du är het, du är...

Maken har förståss bara sig själv att tänka på. Han har redan tagit två öl och en grogg...Men vem räknar... Du springer hit och dit och servar alla medan han sitter och skämtar om något, bullrar av skratt, lite för högt för att det ska vara ok. Han sjunger "Helan gååår..." är det bara för att reta dig?

Timmarna går, ljusen brinner ner, maken sitter och sover, hängande över bordet, snarkar med huvudet brevid nypotatisen som torkat ihop och blivit grå.  Grannen flörtar med dig och du känner dig snygg. Ja, varför inte, maken -det svinet- sover ju och du som kostat på dig snygga underkläder och allt.

Du känner att du måste in och kissa. Myggen surrar och dom vackra lyktorna gungar. Oj, vad susig du har blivit, vinet var ju så gott och du var ju så arg på maken som söp till -som vanligt drack han alldeles för mycket och för fort. Du tittar runt i hallen på språng till toan. Men...hur kan det se ut så här? Rörigt överallt. Maken och grannfrun ar inne för att leta efter en bra danscd att spela, du ser spåren efter dom, cd-skivor över hela djävla golvet. En blomkruka har åkt i backen och jord och skärvor ligger bland skivorna.

Äh, skit samma, det är ju bara midsommarafton en gång om året!

Du springer in på toaletten, drar ner strumpbyxorna och ser att det gått maskor på båda benen...

Åh, så skönt att kissa. Rätta till håret lite, men när du tittar i spegeln så hajar du till. Ögonen som möter dig är så främmande, en fyllekaja som ser för djävlig ut! Rent ut sagt! Där har du suttit och fnittrat med grannen som kastat lystna blickar på dig, du har lekt med honom, låtit klänningen hasa upp lite lagomt på låret, medan din egen man har fyllnat till och blivit sitt vanliga odrägliga jag. Som vid varje fest. Du lutar dig fram och tittar noga i spegeln, mascaran har runnit ut, du är alldeles svart runt ögonen, du känner dig illamående när du plötsligt känner igen ögonen som mött dig i spegeln, du har ju för faan blivit till din egen morsa!

Tragisk, för full, du minns skammen när du som 6-åring såg hur din mamma flörtade med grannen, äckligt fnittrande medan din pappa hade somnat med huvudet i bordet.

 Ja, där står du nu och ser på dig själv i spegeln när du hör att det knackar försiktigt på toadörren. Du öppnar, håller dig i dörrposten för att hålla balansen. Där står din 6-åriga dotter...

"När kommer du och lägger dig, mamma? Jag är så ensam.."

 Ja, det är ju bara midsommar en gång om året, gott folk!  "Helan gåår"  Ha det så trevligt!


Hitta den på min väns blogg.  stämmer va ;) ?


Grattis Johanna...

Du har just skrivt 100 inlägg. imponderad? Jaa faktiskt trodde jag aldrig , Kändes som jag skulle ge upp bloggen ett tag men jag höll mig kvar.
 Imorgon är det midsommar och jag far ut till öregrund som jag har gjort varje sommar sedan jag har vart bebis.  Kanske kommer ett inlägg imorgon bitti innan jag far iväg. 
None

Ögongodis

Tjejer, pass på !  Hunken själv Marcus rosenberg .   skapligt snygg va ;) ?



I väntan på denna skönhet

När min faster anländer till Sverige den 4 juli från USA. Har hon med sig Love spell . Den underbara doft denna lotion bär med sig är nästan obeskrivlig, det är galet hur gott den luktar. Denna skönhet kommer faktsikt från Victoria secret. Mums på denna.


Tisdag :

Jag vill hellre gråta i havet, då mina tårar kommer att kännas mindre
.

Att se bra ut är faktiskt inte allt.

I dagens samhälle så är det för mycket utseendefixering. Visst vill man se så bra ut det bara går. Men ändå, det finns gränser.
Va folk missar kanske är att även lära känna personen på insidan mer,och inte bara kolla på utsidan. Visst är det ett plus om en kille är snygg och har en underbar insida. Det är svårt att hitta rätt folk ibland. Varför ska folk bli dömda för att dem kanske är lite rundare än vanligt?  Det är ju inte heller rätt att gå och bli kallad en massa hemska ord bara för att man inte ser bra ut. Lär känna personen innan du dömmer någon!

Visst jag erkänner att jag har gjort samma sak flertals gånger , men det har även påverkat mig en aning. Det finns stunder där jag tycker att jag är ful och tjock. Men innerst inne så är jag ganska söt ändå. Vi ska inte trycka ner folk som ser annourlunda ut, Dem är människor precis som vi. Dem har väl också känslor..

Ta en dag , och skäm bort dig rejält. Unna dig själv en massa saker för det är du värd. Oavsett hur du ser ut. Så finns det alltid en skönhet i ALLA . Glöm inte bort det..



hej

Fort ska det gå.

Godmorgon. Klockan står på 09:08 och det är sommarlov , men jag är vaken. Aldrig får jag sova ut, Sova kan man göra när man är död visst?
Dagen i korta drag. Ska nu åka till min Moster och vara där en del av dagen. Sedan är det väl att åka hem igen och att få lite ordning i mitt rum det är KAOS. ska försöka slänga upp en dagens om jag hinner bussen går om 15 min. Men vi får se.

Annars blir det väl ett bra inlägg senare kanske,  Ha en bra morgon mina vänner.


Pusss !



   UPDATE ! MÅSTE TILL BUSSEN.  HÖRS SEN!


PUSSSEN

blö

Okej det där med kärleks inlägget skiter vi i !

Nu blire att äta sen att åka till Victor.

Ha en bra kväll. Och isabelle ta det lugnt;)

detta gick fort

Okej.. Nu ska jag försöka få något skrivet här.

Sommarlovet har kommit och jag är nog minst lika glad som resten av alla ungdomar i Sverige.
Så nu är det faktiskr mindre än 1 år tills jag tar studenten . STUDENTEN det är sjukt.

Jag har inte skrivit här på 2 månader.. Känns ju jätte bra? Nej men jag har bara inte orkat har inte direkt haft något att skriva om. Men Isabelle min bästa vän tvingade mig så vad jag ska jag göra? Ställ upp för laget förfan.

Torsdag imorgon och jag vet inte vad jag ska göra .. eller jo träffa victor kanske om jag får som jag vill. Killar ni vet ;) Ha.
 

Mamma ropar och jag måste ut med hunden nu en snabbis kommer ett inlägg sen om kärlek bara att hålla ut;) 


KissNLove / J


hej

I'LL BE BACK

JAG KOMMER TILLBAKA INOM KORT!

RSS 2.0