Trött eller trött

Trött vet jag inte om jag är , ser det mer som jag är halv död. Snart dags för sängen, ska bara kort sammanfatta midsommar.

Började med en tidig morgon för att sedan bege oss till Öregrund / Gräsö. Kom väl dit runt 1 kanske? Stannade hos Mormor och Morfar för en fika , för sedan ta färjan till Farmor och Farfar där även kusinerna fanns på plats.

Åkte sedan ner till sjöboden för att ta årets första dopp i "havet" 17 grader och jag trodde att jag skulle frysas till döds. Men icke jag klarade mig. Tog sedan färjan tillbaka för att möta upp Johanna och Lisa för att fixa iordning oss sega som dem var tog det hela 2 timmar , medans jag och Victor var klara på 20 min.

Mot kvällningen var det dags att bege oss till självaste klipporna för att möta upp lite skönt folk, och det var väl så kvällen rullade på senare. Jag hade en lite för full pojkvän och en lite för full vän. Ha men jag va väl inte så bra jag heller kanske. Kvällen slutades med kurrande magar , va är inte bättre då än att ta en smarrig pizza på Jakten. Tro mig det var helt galet gott.

Klockan stog väl på 02:15 kanske när folket ; Jag victor , Klinghag , Johanna2 , victor 2 och severin intog platsen hos min mormor. Väl där var de kvar ett tag till jag slängde ut alla det vill säga ; Klinghag sevvan och Victor2. För att inta en skön natt sömn.

Vaknade runt 5 då Johanna ringer, idioten själv haha. Somnade på vaknade runt 11 fick mig en bra frukost och sedan kom Mamma och Pappa och hämta upp oss. Så in i bilen for jag Victor in, för att sedan bege oss hem. Fyfan va skönt att vara hemma.  Det var väl allt i korta drag. Dags för sängen nu kanske..

Juste, jag har nog tamejfan världens finaste pojkvän, Det är galet vad jag tycker om dig Victor. Jag älskar dig ♥






Klinghag , Jag och min lilla Victor.

KissNLove.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0